Mitie TFM Regional Offices, Limeharbour

The Brief

To refurbish the office, break out and WC facilities over five floors and re-configure the layout to accommodate additional staff to create a fresh and modern office.  Re-design and fit out the existing reception area to a similar corporate theme as the MTFM Head Office.

The Proposal

To strip out the reception of all existing finishes and relocate the reception desk to provide a more welcoming environment for visitors.  The finishes proposed would provide a light and contemporary look to a dark space and be in keeping with the minimalist theme at head office.

The layout to each open plan office area was proposed to be modified to match the new staff numbers and each floor refurbished in keeping with the theme within the new reception, providing a light and modern open plan working environment.  The break out spaces and tea points on each floor were to be refurbished to the same contemporary design theme as the reception and offices.

The Result

The project was planned and completed with minimal disruption to the staff within the building and the reception was kept operational throughout the refurbishment. The new reception area has been transformed into a welcoming space for both visitors and staff.